bara en sak.

Jag önskar att jag kunde ge alla er en bra förklaring så ni skulle förstå, ni som tvekar. Ni som tycker att det har gått fort och stör er på det. Jag önskar att jag kunde förklara, jag tror att vissa av er har sett det med egna ögon. Hur han tittar på mig och hur jag tittar på honom, det gör väl det hela mer logiskt antar jag. Jag gick inte ut med tanken på att såra någon i det här och det är väl alltid någon som blir sårad när någon annan är lycklig, men tro aldrig att det här är någon slags hämnd eller bara något som händer för att jag ska slippa känna all smärta som jag känt.
 
Jag har varit otroligt ledsen och sörjt att saker och ting går sönder, jag har verkligen varit trasig och jag har varit ledsen. Men det här är inget som jag gör för att försöka laga mig själv eller göra processen enklare. Jag har släppt det onda och gått vidare och jag träffade någon på vägen, vilket var helt oplanerat men det hände och jag är ledsen men jag kan inte be om ursäkt för hur jag känner för den här människan. Han gör mig lycklig. Det här är sista gången jag tänker prata om det, om hur detta inte är något som jag ser som något kortvarigt eller som en tröst.

Jag älskar honom.
Och jag kan inte möta era åsikter kring hur fort det gick, det passar kanske inte era normer och det kanske inte passar hur man skall göra när det tar slut med någon. Den där tiden man skall vara ensam kanske inte ska vara lika kort som denna blev, jag ber er inte att förstå men jag ber er att sluta prata bakom min rygg om det och sluta ha förutfattade meningar om det. Det är inte er det handlar om, det är inte er mina val påverkar och därför får ni gärna hålla tyst om eran åsikt.
 
Jag hoppas ni kan försöka förstå att jag är otroligt kär i en människa som avgudar mig och som jag ser upp till och tycker är helt fantastisk. Jag hoppas att ni en dag kan se det och vara glad för min skull istället. Och ja, det kanske går åt helvete en dag, men då är det mitt problem och hans problem, inte erat problem.
Jag hoppas ni kan roa er med annat än att fundera på varför jag är så fruktansvärt förälskad i denna kille så att jag slipper behöva bli besviken över hur missunnsamma ni är.
 
Jag kommer inte anpassa mig och jag kommer inte vara singel bara för att det passar era åsikter bättre, kommer inte prata om det här en enda gång till och jag ber er att hålla era åsikter om mitt förhållande för er själva, jag vill inte veta och jag kommer inte lyssna. Så släpp det, för det tänker jag göra.
 
Peace out.
 

Vikten av att ha vänner.

Det är något helt fantastiskt med att ha vänner i sitt liv. De har valt dig och du har valt dem, de älskar dig villkorslöst och du dem. Det är lätt att ta dem för givet vilket man egentligen inte får göra, men det är också när man verkligen behöver dem som man ser om de verkligen är dina vänner. Jag har gått igenom något väldigt svårt och smärtsamt och då fanns dem där, varenda en och fångade upp mig oavsett vilket håll jag föll åt. De strök mig på ryggen när jag grät så inga ord kunde komma fram och de lyssnade när jag var arg och inte kunde förstå. De kramade mig och stöttade. De dömde aldrig mig. Jag har insett vilka som är mina riktiga vänner under den där jobbiga tiden och ärligt talat så har de alla varit mina riktiga vänner. Jag har sådan respekt för mina vänner, de är starka människor med alla olika, vackra personligheter. Man får aldrig ta det för givet,  de har valt att vara din vän och de älskar dig precis som de är. 
 
Idag fick jag höra " Du var väldigt svår och bitter under den där tiden innan allt kraschade, men jag älskade dig då och jag älskar dig nu" 
Det är såna vänner man aldrig får släppa taget om, de som funnits där även fast man tagit dem för givet. Även fast man inte förstått att de kan stryka en ur sitt liv om de skulle vilja. De som älskat ens värsta sida och som älskar ens bästa sida. Jag hade aldrig tagit mig dit jag är idag utan er. Vänner är det viktigaste man har. De som älskar en oavsett om man är sitt bästa eller värsta jag. Jag är skyldig er så mycket, utan er hade jag aldrig tagit mig dit jag är nu. Jag hade aldrig mått så bra som jag gör nu. Ni är underbara och jag hoppas att min villkorslösa kärlek till er en dag ska ge tillbaka allt de ni gett mig. Ni är fantastiska och jag är så stolt över att ha er i mitt liv.
 
 

RSS 2.0