Min brist på stil

Herregud va min garderob är proppad med kläder nu, jag ska verkligen göra en REJÄL rensning snart, sälja bort lite kläder tror jag. Det är helt otroligt att jag har en garderob proppad med kläder men inget som jag kan ha på mig, for real. Jag gillar kanske 5 av alla dessa plagg. Det skulle säkert gå bättre att ha på sig kläderna om jag hade en aning om hur. Jag har verkligen ingen bra stil, eller jag har inte ögat för det kan man väl säga. Jag köper kläder sedan kan jag inte matcha ihop det på sättet jag önskar. 
Nej kort och gott är jag väl ingen fashiongirl, skulle aldrig kunna ha en modeblogg, modeflopp är ordet att beskriva mig. Jag skulle verkligen behöva en stilcoach som kommer hit och röjer lite i garderoben och lär mig hur tusan man ska klä sig för det har jag verkligen ingen koll på. Louise Roe från Plain Jane får gärna komma hit och röra om i min garederob för hjälp behövs.. 
Tur man är bra på mycket annat istället, men måste tammetusan lista ut mitt klädproblem för någonslags koll måste jag ändå skaffa mig! 
 
 
 

 

Can you feel the love tonight?

Det var en kväll för snart ett år sedan. Vi satt i din soffa och såg film, lejonkungen. 
En klassiker utan dess like. Det var så spännande mellan oss då, allt var så nytt, du var så ny, jag visste knappt något om dig men ville veta allt. 
Jag ville aldrig åka hem, jag mådde så bra direkt jag tog första steget in genom din dörr. Vi skrattade, pratade, diskuterade och allt kändes bara så himla bra. 
 
När vi såg lejonkungen, och can you feel the love tonight spelades så insåg jag för första gången att jag var kär i dig. Då slog det mig att jag hade fallit för dig.
Sedan den dagen har jag varit fast. Jag älskar dig, snart har ett år passerat och jag älskar dig fortfarande så enormt mycket och jag är lika kär i dig som den dagen vi såg lejonkungen för första gången tillsammans.
 
 

Så long time no see

Så.. vad har hänt senaste veckorna, well.. börjat på Lärarprogrammer som skrämmer skiten ur mig och min framtid, men på något sätt har jag upptäckt vad min riktiga dröm är också, jag vill mer än allt här i världen få syssla med teater, teaterlärare kanske? 
Ja, men herregud. va svårt det är!! man ska bara veta rakt av vad man vill jobba med 30 år av sitt liv, hur jäkla lätt är det? hade hellre bara haft världens upplevelse som barn där det bara slog mig att " detta är mitt kall med livet" Hade varit betydligt mycket lättare att bara få vara sådär säker. 
Well, jag ska ge detta en chans, det är ju inte som att jag går in i ett kloster och det är helt plötsligt helt kört. 
haha, så en chans ska det i alla fall få! 
Jag har ju alltid sagt att man måste pröva för att veta, för mig funkar det inte riktigt att andra säger att det är roligt. Jag måste pröva för att veta. 
 
Annat som hänt är att vi äntligen fått vår soffa, så nu är lägenheten så gott som färdigmöblerad. Det känns riktigt bra, nu är det bara fix och trix kvar, sköööönt. 
 
Nej nu måste jag tyvärr plugga ihjäl mig eftersom tentan är om en vecka! 

RSS 2.0