Cannonball.

Vår kärlek är för svår för ord att besrkiva, det går bara inte. 
Det är som att jag har vandrat omkring och bara väntat på dig, och så var du bara där. Det här är ingen slump
det här är ödet, det som är menat att vara. Det är som att du valde mig. 
Den här kärleken är något annat, den är villkorslös, den är passionerad, den är lättsam och ibland svår. Den är det bästa som någonsin hänt mig och jag är så fruktansvärt lycklig. Han gör mig till den lyckligaste flickan i världen och det är inte överdrivet att säga så. Han är den där film-killen som alla tjejer drömmer om, han som skedar en när man vänder ryggen till, som kysser en på pannan när man sover, som tittar på en med kärlek i blicken. Jag önskar att fler fick känna såhär, för det går inte att förklara hur det är. Om jag skall försöka skulle jag säga att det är som att flyga utan vingar, det är som att sväva. Jag är så tacksam för det här, jag tar det inte för givet, aldrig någonsin! det får jag inte göra. Att få sådan här kärlek och få ge sådan här kärlek till en annan är så fruktansvärt fint. 
Jag har hittat min själsfrände, min andra hälft, min person. Han är min bättre hälft, den som gör mig till en bättre människa och framförallt lyckligare. Han är trygghet, den famn man vill krypa upp i när man är rädd och ledsen. 
Det här är så fint! och snart blir vi sambos, snart skall vi somna intill varandra varje kväll, vakna med varandra, äta alla måltider tillsammans, det gör mig så glad! 
 
 
älskade, fina, kärlek. 
 
 
 

Everybody's changing and I don't feel the same

Ibland blir jag bara så jävla förbannad på vissa människor. Människor som skall stå troget vid ens sida, kämpa för att behålla det man har tillsammans. När de personer som man litar mest på och som känner en bäst sviker en och sedan beter sig som att det är mitt fel att det ser ut som det gör nu, så blir jag så jävla arg och besviken!! Allt jag ber om är uppmärksamhet, att manskall bry sig utan att jag skall behöva be om det. Riktiga vänner skall inte behöva be om vänskap och respekt, den skall bara vara där. Förlåt ni som tar illa upp nu, men för i helvette, bara för att ni blir tillsammans med någon betyder inte det att omvärlden dör ut. Vännerna finns kvar där och man kan inte bara tro att man inte behöver höra av sig längre eller visa att man bryr sig och få vänskapen att hålla ändå, vad är det för beteende?! Jag är absolut den som förlåter lätt, jag är inte långsint, ibland tar jag väldigt illa upp men skakar av mig det för det är inte värt att bråka om, men inte den här gången. Jag har aldrig varit bra på att stå på mig själv, jag har alltid låtit andra göra det, men sista åren har jag bara fått nog. Herregud! alla är värd respekt och omtanke. 
Jag är så jävla less på att bara stå och ta emot massa skit, nej ALDRIG mer säger jag! det är slut på sådant. 
Så våga inte tro att du kan skylla det här på mig, jag har ställt upp så jävla mycket under alla dessa år, och jag ber för allt i världen att ni aldrig gör slut för vem fan finns då kvar att gråta ut hos? räkna inte med mig i alla fall.
 
 
 

If I used to love you baby, Ain't nothing like I'm, I'm loving you now

image description

-

Vissa ska bara vara förlorare hela livet


work in progress

http://carolinemedc.blogspot.se/
Här kommer en ny liten skapelse, ska fixa och trixa lite mer med den så småninom. Men här har ni ett litet nytt projekt i mitt liv.I feel your heartbeat.

Jag tog bort min facebook i förrgår och det slog mig nyss varför jag hängt så mycket på den sidan.
Brist på annat att göra helt enkelt, är så uttråkad och less. Har ingen fantasi på vad jag ska göra.
Längtar ihjäl mig efter en lägenhet som jag kan lägga min tid på, vill bara få inreda och fixa och pyssla. Nu har jag absolut ingen fantasi alls på vad jag ska göra. Idéer?
himmel och pannkaka, måste skaffa mig några galna intressen så jag får undan denna äckliga tråkiga dödtid som gör mig deppad.
såhär känns det.

RSS 2.0