En toppen dag för förändring.

Idag har jag känt mig så glad, i alla fall så länge som jag sluppit vara ute i kall stormen. Det beror nog på att jag tränade 7 imorse, en bra start helt enkelt! ätit bra idag och det känns bra!! 
Nu ska vi bara fortsätta på samma bana, imorgon ska jag dansa igen på första  gången på ett halvår! LÄNGTAT IHJÄL MIG! 

Om Rocky kan så kan jag.

Jag har varit sjuk i en månad nu, inget skämt, ingen bortförklaring, utan bara riktigt sjuk i 4 månader. Men nu är det färdigvilat, imorgon ska jag på spinning 7.10 och äta rent och bra i tre månader, ölkaggen har gjort sitt, den har värmt mig bra i vinter, om ens det.. men nu ska den få gå i ide tills jag blir 60! är otroligt glad att jag har en så bra pojkvän som taggar mig och vänner och familj.
De som inte peppar dig utan drar ner dig med dåliga kommentarer, åt helvette med dem! de är bara så negativa och avundsjuka på att de inte är lika motiverade som du är, + att deras kommentarer är inte värt energi, lägg den på att lyfta skrot istället och springa snabbare än du gjorde igår.
 
Nu kör vi igen! 
 
Bring it! 

När man börjar känna igen sig själv.

Har mått så otroligt bra senaste dagarna, jag vet inte varför, men jag klagar inte. Jag försöker vara positiv, vilket jag absolut skulle behöva bli mer av. Men jag ska verkligen försöka ändra inställning till saker, allt blir så mycket enklare då. Jag längtar efter sommaren! marängklänningar, klackar, solglasögon, sol, fågelkvitter, glada människor! ja det blir så himla bra, om en månad har jag och mitt hjärta varit tillsammans i 1.5 år, känns hur bra som helst. 
 
Ja, nu ska jag från dag till dag bli gladare och en bättre människa,
be the change you want to see in this world. 

Yep


RSS 2.0