Strong is the new skinny.

Idag var vi på gymmet och jag körde mitt vanliga program, men tänkte ändå att "'äsch nu var det ju så längesedan jag prövade plankan, kanske ska se hur länge jag kan stå på tå" 
Jag stod 60 sekunder på tå i plankan, för en månad sedan stod jag inte ens 30 sekunder utan att halvdö.
Det var den underbaraste adrenalinkicken på länge, allt slit dessa tre veckor betalade sig så jäkla bra! 
Imorgon börjar vecka 4, och den 3 Februari har vi nått delmål 1. Sedan är det bara att kämpa vidare, den 3 juni ska det vara minus 10 på vågen. Första invägningen är 3 mars, är jäkligt spänd på det! Februari blir en månad i konditionens och stretchens tecken, ska helt enkelt bli väldigt vig denna månad. Det är mitt andra delmål.
Jag införskaffade ett par skit snygga hörlurar idag i den snyggaste färgen och riktigt bra ljud i dem. 
Nu är det inget som stoppar mig! 

Strong is the new skinny.

 
 

Vilodagar.

Nu har jag vilat från gymet två dagar i rad, imorgon ska jag dit och köra ett pass. Det blir ett gympass och rehab för knät. Idag har vi tenta så nu sitter jag lite panikslagen och pluggar, tycker alltid att det känns som att det går in i hjärnan och försvinner lika snabbt,.. får väl se hur det går. På Måndag börjar vi med ämnena i alla fall vilket jag ser fram emot. 
Nu ska jag fortsätta läsa och sedan bär det av mot tentan.
Håll tummarna! 
 
 
Här är även en bild på min nya tatuering som jag gjorde för en vecka sedan, älskar den! 
 

Länge sedan sist.

Hej, ja nu är det länge sedan sist. Har ju mest varit på min inredningsblogg, rätt sjukt.. startade den för att blogga mig fram till dröm lägenheten och efter bara någon månad så befann jag mig där.
 
Jag har i alla fall börjat träna nu, stenhårt! jag har tänkt gå ner minst 10 kilo tills Juni månad! två veckor har passerat sedan jag verkligen kom igång, tidigare har jag tränat men ändå ätit riktigt dålig mat vilket inte riktigt gett något resultat. Nu i alla fall så äter jag nyttigt och har tränat 4 gånger i veckan senaste 2 veckorna. 
Jag tar det rätt lugnt mentalt med resultaten, jag vet att det tog lång tid att bryta ner denna kropp och det kommer ta lång tid att bygga upp den igen. Men jag har bestämt mig, jag har aldrig varit så bestämd någonsin!! det är nu eller aldrig. 
 
Imorse var jag på spinning 7.10 och körde efter ett pass i gymmet. Jag tyckte det kändes skönt att passa på när jag ändå var där. 
 
Imorgon och Lördag är det vila. Sedan får jag se om jag kör ett pass på Söndag igen! 
 
2013 är mitt år att bli den jag vill vara. 
 

poih


RSS 2.0